دوشنبه , 26 مرداد 1405

تعمیق همکاری بیمه تجارت‌نو و بانک تجارت با رویکرد مشتری‌محوری و اقدام مشترک

در نشست مشترک مدیرعامل و قائم‌مقام بیمه تجارت‌نو با مدیر شعب غرب بانک تجارت استان تهران، ظرفیت‌های مشترک دو مجموعه برای توسعه بازار و ارائه خدمات متناسب با نیاز مشتریان بررسی و بر تبدیل این ظرفیت‌ها به برنامه‌های عملیاتی و قابل اندازه‌گیری تأکید شد.

به گزارش پایگاه خبری خرد و کلان و به نقل از روابط‌عمومی بیمه تجارت‌نو، این نشست با حضور علیرضا هادی، مدیرعامل، مهدی مهدوی، قائم‌مقام بیمه تجارت‌نو، علی پیرایش، مدیر شعب غرب بانک تجارت استان تهران و جمعی از مدیران و مسئولان بانک تجارت برگزار شد.

در این جلسه، ظرفیت‌های موجود در شبکه شعب بانک تجارت و توانمندی‌های بیمه تجارت‌نو در ارائه خدمات بیمه‌ای، به‌ویژه در حوزه مشتریان حقیقی و حقوقی، مورد بررسی قرار گرفت. حاضران بر این نکته تأکید کردند که توسعه همکاری میان دو مجموعه باید با شناخت دقیق‌تر نیازهای مشتریان و طراحی راهکارهای متناسب با این نیازها دنبال شود.

همچنین با توجه به گستردگی جامعه مشتریان حقیقی و حقوقی بانک تجارت، بر شناسایی و اولویت‌بندی مشتریان دارای ظرفیت همکاری، در چارچوب ضوابط و مقررات، تأکید شد. این رویکرد می‌تواند با ایجاد ارتباط هدفمند میان شبکه بانکی و ظرفیت‌های بیمه‌ای، زمینه توسعه بازار، افزایش تنوع خدمات قابل ارائه به مشتریان و تقویت پرتفوی بیمه‌ای را فراهم کند.

در پایان، مدیران دو مجموعه بر استمرار ارتباط میان مدیران و کارشناسان، پیگیری مستمر توافقات و تبدیل ظرفیت‌های شناسایی‌شده به اقدامات اجرایی تأکید کردند.

 

کد خبر: 23956

این را نیز بررسی کنید

البرز

هوشمندسازی بیمه البرز در آزمون بحران

این روزها ، مسیر توسعه خدمات هوشمند و غیرحضوری بیمه البرز با جدیت دنبال می …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *