چهارشنبه , 17 تیر 1405

با وقوع خشکسالی کم‌سابقه؛ «بیمه باران» از آخر اول شد

در حالی که از 35 شرکت بیمه فعال در کشور (بر اساس جدول منتشر شده از سوی بیمه مرکزی)، 34 شرکت در سال 1404 با رشد فروش مواجه بوده‌اند، شرکت «بیمه زندگی باران» موفق شده است کاهش بیش از 65 درصدی فروش را در کارنامه‌اش ثبت کند.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری خرد و کلان، بازار بیمه های زندگی پس از شروع بازیگری چند شرکت که انحصارا در این رشته فعالیت می کنند، کمی رونق گرفته است، به طوری که سهم بیمه زندگی از کل حق بیمه تولیدی صنعت در پایان سال گذشته در نزدیکی ۲۴ درصد ایستاده است.

با این حال شرکت بیمه باران که یکی از شرکت های دارای مجوز فروش بیمه های زندگی است، گویا نتوانسته از این بازار سهمی جذب کند.

آن طور که اطلاعات موجود نشان می دهد، این شرکت در سال گذشته تنها 1300 میلیارد ریال حق بیمه تولید کرده که این رقم در مقایسه با سال قبل آن کاهش چشمگیری داشته است.

باران تنها شرکتی است که در سال گذشته با کاهش فروش مواجه شده است. این شرکت اکنون تنها سهم 0.02 درصدی از کل حق بیمه تولیدی کشور را در اختیار دارد.

سید افضل موسوی رئیس هیئت مدیره این شرکت، کارشناس عمران و محمدرضا مدیری نایب رئیس هیئت مدیره شرکت، یک پزشک است.

گرچه «شرکت بیمه باران به اتکای دانش، تجربه و توانایی‌‌های خود و شناخت نیازهای صنعت بیمه، تأسیس شده تا با نوآوری و خلاقیت، محصولاتی جدید و مناسب با نیاز مشتریان خود ارائه کند»، اما اکنون کارنامه عملکرد آن نشان می دهد که در شناخت بازار و نیازهای مشتریان چندان هم موفق نبوده است.

 

جهش بی‌سابقه بیمه‌های عمر، حاصل کدام تدبیر بود؟

کد خبر: 23486

این را نیز بررسی کنید

جنگ یا افزایش کیفیت خدمات؛ علت کاهش شکایات علیه بیمه‌گران چه بود؟

آمار منتشر شده از سوی بیمه مرکزی نشان می‌دهد میزان شکایات بیمه گزاران علیه بیمه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *