پنجشنبه , 18 تیر 1405

انتقاد برنجی از نبود متولی خاص برای امداد خودروها

مدیرعامل شرکت امداد خودرو رفاه ایرانیان با انتقاد از حضور امدادهای دروغین در رسانه ها و فضای مجازی گفت: تیترهای عجیب و غریبی در سال ۹۶ برای موضوع امداد خودرو ها زده شد که نمی دانم چه منشایی دارد از قبیل ادعا برای ورود بیمه امداد و یا اشتراک رایگان و … که هیچ سندیتی ندارد.
به گزارش پایگاه خبری خرد و کلان، علیرضا برنجی افزود: متاسفانه امداد های متفرقه جاده ای چون هیچ تعرفه معینی ندارند و بسیاری از سود جویان را به سمت خود می کشند و ما از نبود متولی در این بخش که بتواند قانون را برای کار اینگونه امداد ها حاکم کند رنج می بریم.
برنجی ضمن درخواست از مردم برای آگاه کردن یکدیگر از مشکلات استفاده از امداد های غیر مجاز تاکید کرد: متاسفانه در مورد رشد امدادهای غیر مجاز هم دستگاه های متولی و دولتی کوتاهی کرده اند و هم ما نتوانستیم از حق مردم دفاع کنیم و مجموع این ضعف ها موجب سردرگمی مردم شده است.

کد خبر: 8010

این را نیز بررسی کنید

بیمه معلم از نمایندگان برتر خود تجلیل کرد

مراسم تجلیل از نمایندگان برتر بیمه معلم و منتخبین جشنواره آذرگان روز سه‌شنبه نهم تیرماه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *