یکشنبه , 1 شهریور 1405

رشد ۵۲ درصدی پرتفوی قبولی اتکایی امین در نخستین ماه از سال مالی جدید این شرکت

بر اساس اطلاعات منتشره در سامانه کدال، پرتفوی قبولی شرکت بیمه اتکایی امین در دوره یکماهه منتهی به ۳۱ مهرماه ۱۴۰۳ با ۵۲ درصد رشد نسبت به دوره مشابه سال قبل محقق شده است.

به گزارش پایگاه خبری خرد و کلان، آن طور که از گزارش عملکرد این شرکت بر می آید، بیمه اتکایی امین در دوره یکماهه، ۴۴ درصد پرتفوی خود را به رشته بیمه هواپیما اختصاص داده است و بیمه نفت و انرژی با ۲۷ درصد، رتبه دوم سهم پرتفوی این شرکت را دارد بر اساس آمار عملکرد صنعت بیمه در دوره شش ماهه اول سال ۱۴۰۳ رشته های مذکور از میان دیگر رشته های بیمه ای پایین ترین نسبت خسارتی را دارا می باشند.

رشته آتش سوزی که ۱۳ درصد پرتفوی بیمه اتکایی امین به آن تخصیص یافته نیز نسبت خسارت ۳۱ درصدی را در دوره شش ماهه در صنعت بیمه به خود اختصاص داده است.

لازم به ذکر است نسبت خسارت بیمه اتکایی امین در دوره یکماهه ۱۵ درصد می باشد.

کد خبر: 20294

این را نیز بررسی کنید

حضور مدیرعامل بیمه معلم در سیستان‌وبلوچستان

علی صیادزاده، مدیرعامل بیمه معلم روز چهارشنبه ۲۸ مردادماه ۱۴۰۵، با حضور در سیستان‌‌‌وبلوچستان، ضمن …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *