رئیس هیئت عامل صندوق بیمه حوادث طبیعی ساختمان در اجلاس سران بیمه ای کشور های عضو اکو از طی مراحل تمیل فرآیند و راه اندازی این صندوق خبر داد.
با گزارش پایگاه خبری خرد و کلان، دکتر رضا کاظمی تکمیلی، رئیس هیئت عامل صندوق بیمه حوادث طبیعی ساختمان، از مراحل تکمیل فرایند تشکیل و راه اندازی این مجموعه خبر داد و گفت: خسارات بالقوه بیش از آن است که صندوق بتواند آن را توسط منابع مالی خود جذب کرده و قادر به دستیابی به اهداف خود باشد.
بر اساس این گزارش، دکتر تکلیمی با تشریح قانون تاسیس صندوق بیمه همگانی حوادث طبیعی ساختمان، اظهار داشت: موضوع انتقال ریسک در این قانون در سه سطح « نظام تنظیم گری و رگولاتوری» ، « انتقال ریسک صندوق در قالب قوانین» و « توافقات بین سازمانی و بیمهنامهها» تعیین شده است.
وی در پایان بر لزوم گفتگوهای بین المللی، انتقال تجارب و همکاری های بخش خصوصی برای تحقق توسعه پایدار تاکید کرد.
این را نیز بررسی کنید
بیمه معلم از نمایندگان برتر خود تجلیل کرد
مراسم تجلیل از نمایندگان برتر بیمه معلم و منتخبین جشنواره آذرگان روز سهشنبه نهم تیرماه …
پایگاه خبری خرد و کلان پایگاه خبری خرد و کلان، تازه ترین اخبار حوزه بانک و بیمه و تحلیل ها و گزارش های جدید در این بخش ها را منتشر می کند.
