رئیس ستاد حامیان آیت الله دکتر سید ابراهیم رئیسی استان تهران معتقد است که هماهنگی اعضای تیم اقتصادی در تصمیم گیری می تواند نقطه عطفی در اجرای تصمیمات اقتصادی باشد.
به گزارش پایگاه خبری خرد و کلان، مهدی امیرآبادی در خصوص لزوم هماهنگی تیم اقتصادی دولت سیزدهم گفت: این روزها شنیده ایم که تیم اقتصادی دولت بیش از پیش و مهمتراز تیم های سیاسی یا اجتماعی می بایست هماهنگ باشند و دلیل آن را وجود تورم افسار گسیخته، کسری بودجه، رشد نقدینگی، کاهش سرمایه گذاری خارجی و … در کشور می باشد.
وی افزود: وقتی ریشه بوجود آمدن این نوع مشکلات را می بینیم به یکی از عوامل غیراقتصادی یعنی ناهماهنگی تیم اقتصادی می رسیم به عنوان مثال آقای همتی در مناظرات ریاست جمهوری به عدم انتشار به موقع اوراق مشارکت از نوع اوراق خزانه اسلامی یا مرابحه از سوی وزیر اقتصاد اشاره نمود و یا وزیر اقتصاد دلیل ریزش بورس را به افزایش نرخ بهره بین بانکی ربط میداد و رییس بانک مرکزی دلیل ریزش بورس را ناهماهنگی بین وزارت نفت و وزارت امور اقتصادی عنوان می کرد.
امیرآبادی عنوان کرد: آنچه که مسلم است عدم هماهنگی تیم اقتصادی و عدم همدلی اعضای تیم اقتصادی موجب ضربه سهمگین به اقتصاد خواهد شد. در مثال فوق اگر اوراق مشارکت در سال ۱۳۹۹ به موقع و در سطح بالایی منتشر می شد و یا عرضه های سهام دولت به موقع و با تدبیر انجام می شد شاید تبعات صعود شتابان بورس و به تبع آن بی اعتمادی مردم را نداشتیم و در صورت تدبیر می توانستیم از نقدینگی به دست آمده نهایت استفاده را بکنیم.
وی بیان کرد: در موردی دیگر تامین اعتبار برای افزایش حقوق و مزایای پرسنل و استخدام نیروهای قراردادی از جمله تصمیمات اثرگذار سازمان برنامه و بودجه می باشد که عدم هماهنگی با سایر اعضای تیم اقتصادی در تامین اعتبار این نوع تصمیمات می تواند موجب کسری بودجه و نهایت رشد نقدینگی گردد.
رئیس ستاد حامیان آیت الله دکتر سید ابراهیم رئیسی استان تهران گفت: قطعا در اتخاذ تصمیمات اقتصادی شاهد اختلاف نظرات اعضای تیم اقتصادی خواهیم بود لیکن هماهنگی اعضا در تصمیم گیری می تواند نقطه بهینه را برای اجرای تصمیمات اقتصادی تعیین نمایند.
وی افزود: حسب شنیده ها مقرر شده است دکتر محمد فرزین به عنوان وزیر پیشنهادی امور اقتصادی و دارایی، دکتر محمد طالبی به عنوان رئیس بانک مرکزی و دکتر میرکاظمی به عنوان رئیس سازمان برنامه و بودجه از سوی رییس محترم جمهور منتخب مردم شریف ایران معرفی شود و با توجه به شناختی که از این بزرگواران دارم همدلی و همراهی آنها در اتخاذ و اجرای تصمیمات اقتصادی بینظیر می باشد و انتخاب این افراد در راس دستگاههای اقتصادی نوید بخش رشد و شکوفایی اقتصاد ایران خواهد شد.
کد خبر: 14956
پایگاه خبری خرد و کلان پایگاه خبری خرد و کلان، تازه ترین اخبار حوزه بانک و بیمه و تحلیل ها و گزارش های جدید در این بخش ها را منتشر می کند.

