یکشنبه , 15 شهریور 1405

اولین مرکز هوشمند بیمه در بیمه دی رونمایی شد

مرکز هوشمند بیمه دی با حضور صادقی مشاور عالی بنیاد شهید و امور ایثارگران، عبداللهی مدیر عامل بیمه دی و جمعی از مسوولان بنیاد شهید و بیمه دی در محل نمایشگاه اینوتکس رونمایی شد.

به گزارش پایگاه خبری خرد و کلان و به نقل از روابط عمومی بیمه دی صادق کیان معاون فناوری اطلاعات و هوشمندسازی بیمه دی گفت: بیمه دی در ماههای اخیر پیشران تحول دیجیتال، فروش پلتفرمی و اکو سیستم نو آوری مرکز هوشمند شده است.

وی اظهار داشت: شعبه دیجیتال بیمه دی فقط سکوی فروش بیمه بوده و همگام با بهره گیری از تحول دیجیتال و با رونمایی از مرکز هوشمند، این شرکت به پل ارتباطی میان بیمه دی، دانشگاه و زیست بوم فناوری های بیمه ای تبدیل شده است.
وی اظهار داشت: ماموریت مرکز بعنوان سندباکس برای محصولات جدید بوده تا قبل از عملیاتی شدن محصول نوآو به ورطه تست و آزمایش گذاشته شده و پس از سربلندی از آزمایش بصورت عملیاتی مورد استفاده قرار گیرد

وی اظهار داشت: ماموریت اصلی ما گذار از الگوهای سنتی به سمت بیمه گری هوشمند، داده محور و مشتری مدار و نقش افرینی فعال در سهم بازار اقتصاد دیجیتال کشور است.

معاون فناوری اطلاعات و هوشمند سازی بیمه دی گفت: با تمرکز بر سه رکن استراتژیک، اینده صنعت بیمه و بازار یابی دیجیتال تعریف جدیدی از بیمه ارائه کرده ایم.

وی افزود: مرکز هوشمند با بهره گیری از سفیران هوشمند در تمامی شعب سراسر کشور پتانسیل اجرایی بادوام در عرضه محصولات نوآور بوجود آورده است.

وی افزود: در مرکز هوشمند بیمه دی توسعه فروش پلتفرمی و نقش افرینی در اقتصاد دیجیتال، توسعه اکوسیستم و نواوری، توانمندسازی و سرمایه‌گذاری با تکیه بر ظرفیت های نخبگانی، جذب و هدایت سرمایه های انسانی با بهره گیری از ظرفیت نخبگانی کشور با اولویت ایثارگران و خانواده های معزز بنیاد شهید و امور ایثارگران را به عنوان برنامه محوری دنبال میکنیم.

در این مراسم معصومه غفوری مدیر کل روابط عمومی بنیاد شهید و امور ایثارگران و نریمانی مدیرکل مرکز نخبگان و تشکلهای ایثارگری بنیاد نیز حضور داشتند.

کد خبر: 24116

این را نیز بررسی کنید

پلنت، برترین شتابدهنده کشور در ارزیابی سالانه مرکز نوآوری شد

شرکت شبکه نوآفرینی سرآمد (شتاب دهنده پلنت) در دهمین دوره رویداد پردیس سامیت که همزمان …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *