شنبه , 10 مرداد 1405

یک روز پس از تعلیق، «ازکی» بیمه نامه صادر کرد

در حالی که ۸ / ۵ / ۱۴۰۲ بنا بر اعلام معاون نظارت بیمه مرکزی، «با حکم کمیته عفاف و حجاب بیمه مرکزی، مجوز کارگزاری بیمه «از‌کی» تا اطلاع ثانوی تعلیق شد»، خبرنگار ما در تاریخ ۹ / ۵ / ۱۴۰۲ از این کارگزاری برخط بیمه نامه خرید!

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری خرد و کلان، در پی انتشار تصاویری از بی حجابی کارکنان خانم «ازکی»، بیمه مرکزی اعلام کرد که مجوز این کارگزار تعلیق شده است. آن طور که نهاد ناظر صنعت بیمه اعلام کرده است، «برخورد نظارتی از جمله تکالیفی است که قانونگذار به شکل رسمی به نهاد ناظر صنعت بیمه سپرده و بر همین اساس نیز حکم تعلیق کارگزاری متخلف صادر شده است.»

با این حال، خبرنگار ما، یک روز پس از اعلام حکم تعلیق، با مراجعه به درگاه صدور این کارگزاری، درخواست صدور یک بیمه نامه حوادث را ثبت و در کمتر از یک ساعت، بیمه نامه خود را دریافت کرد. جالب آن که این بیمه نامه در سنهاب نیز ثبت شد!

اکنون می توان این سوال را مطرح کرد که حکم تعلیق این کارگزاری توسط بیمه مرکزی چگونه صادر و ابلاغ شده است؟ آیا در صورت ابلاغ رسمی این موضوع، «ازکی» به دلیل تخلف از این ابلاغ نیز می تواند مورد تنبیه مضاعف قرار گیرد؟

 

 

کد خبر: 17867

این را نیز بررسی کنید

شیپور جنگ در صنعت بیمه نواخته شده است

دو پژوهشگر با انتشار نتایج تحقیقات خود، نشان داده‌اند که صنعت بیمه ممکن است از …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *