پنجشنبه , 18 تیر 1405

سانسور بی سابقه در نشست خبری رئیس کل بیمه مرکزی

امروز خبرنگاران صنعت بیمه، یکی از عجیب ترین نشست های خبری را در طول تاریخ صنعت شاهد بودند؛ نخستین نشست خبری «مجید بهزادپور» که با سانسور سوالات از سوی مدیر روابط عمومی بیمه مرکزی همراه بود.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری خرد و کلان، چهارشنبه ۹ شهریور ماه جمعی از خبرنگاران صنعت بیمه به نشست خبری رئیس کل بیمه مرکزی دعوت بودند و طبق روال همیشگی بیمه مرکزی، در بدو ورود، برگه های اعلام سوال میان آنها توزیع شد. تصور می شد طبق روال پیشین، مدیر جلسه که عموما مدیر روابط عمومی است، اسامی خبرنگاران علاقه مند به طرح سوال را جمع آوری و طبق نوبت، نام رسانه آنها را برای پرسش مطرح می کند.

این بار اما در بدعتی ناشایست، از خبرنگاران خواسته شد سوالات خود را در برگه ها نوشته و به مدیر جلسه ارائه کنند. در ادامه، مدیر روابط عمومی بیمه مرکزی که اجرای برنامه را بر عهده داشت، با طرح نام خبرنگار و رسانه، سوالات آنها را خواند، بدون این که به خبرنگاران اجازه بدهد سوالشان را خودشان طرح کنند.

این اقدام، باعث شد که شائبه سانسور در طرح سوالات و حتی اعلام اسامی خبرنگاران و رسانه ها قوت بگیرد، تا جایی که در نهایت برخی خبرنگاران که سوالی در برگه تقدیمی مطرح نکرده بودند، موفق به طرح سوال هم نشدند.

اقدام مدیر روابط عمومی بیمه مرکزی در محل جلسه نیز با اعتراض برخی خبرنگاران مواجه و در نهایت به طرح چند پرسش کوتاه شفاهی منجر شد، اما اصل جلسه را زیر سوال برد، به گونه ای که برخی خبرنگاران پیش از طرح موضوعات مربوطه، جلسه را ترک کردند. برخی نیز اساسا پرسشی مطرح نکردند.

بهزادپور به تازگی در گفت و گو با روزنامه ایران گفته بود: «شفافیت اصلا موضوع ترسناکی نیست، اما فعالیت بیمه ای در فضای غبارآلود و سرشار از ابهام، حقیقتا وحشتناک است. به جرات ادعا می کنم که عمده داد و ستدهای بیمه ای در اتاق شیشه ای صورت می گیرد و بنابراین دلیلی برای عدم شفافیت وجود ندارد.»

سانسور سوالات و خبرنگاران در نشست خبری رئیس کل بیمه مرکزی در حالی از سوی مدیر روابط عمومی صورت گرفت که این اقدام، حتی در نشست های خبری بالاترین مقام های مسئول کشور نیز سابقه ندارد. دو روز پیش و در نشست خبری رئیس جمهور، خبرنگاران بدون لکنت و به صورت شفاهی سوالات خود را از دکتر رئیسی مطرح کردند. حتی در نشست های صمیمانه اقشار مختلف از جمله دانشجویان، شعرا، هنرمندان و … با رهبر معظم انقلاب نیز، کاملا مشهود است که افراد بدون واسطه مطالب خود را به صورت مستقیم با ایشان مطرح می کنند.

کد خبر: 16707

این را نیز بررسی کنید

بیمه معلم از نمایندگان برتر خود تجلیل کرد

مراسم تجلیل از نمایندگان برتر بیمه معلم و منتخبین جشنواره آذرگان روز سه‌شنبه نهم تیرماه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *