شنبه , 10 مرداد 1405

بیمه گران، شعارهای «سلیمانی امیری» را جدی نگرفتند

رئیس کل پیشین بیمه مرکزی سال گذشته را با شعار «هرسال، هر شرکت بیمه، یک بیمه جدید» آغاز کرد، اما اکنون مشخص شده است که تنها شش شرکت بیمه این شعار سلیمانی امیری را جدی گرفته بودند!

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری خرد و کلان، غلامرضا سلیمانی امیری مدعی شده بود شعار “هرسال، هر شرکت بیمه یک بیمه جدید” جهش قابل قبولی را در صنعت بیمه به دنبال داشته و اظهار امیدواری کرده بود تمامی شرکت های بیمه برای تحقق این شعار، تحرک بیشتری از خود نشان بدهند تا حداقل ۳۷ طرح بیمه ای در سال ۱۴۰۰ به مرحله اجرا برسد.

حالا اما ارزیابی های منتشر شده از سوی بیمه مرکزی نشان می دهد در سال گذشته تنها ۸ طرح بیمه ای جدید موفق شده است مجوز لازم را از نهاد ناظر دریافت کند. در این میان شرکت های بیمه ایران و دی هر کدام دو طرح و شرکت های بیمه کوثر، سینا، دانا و معلم هر کدام یک طرح جدید ارائه کرده اند.

 

کد خبر: 16577

این را نیز بررسی کنید

شیپور جنگ در صنعت بیمه نواخته شده است

دو پژوهشگر با انتشار نتایج تحقیقات خود، نشان داده‌اند که صنعت بیمه ممکن است از …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *