دکترسید محمدکریمی در بیست و هشتمین همایش بیمه و توسعه، خواستار حذف مالیات از صنعت بیمه شد.
به گزارش پایگاه خبری خرد و کلان، دکتر کریمی، دبیر کل سندیکای بیمهگران ایران در بیست و هشتمین همایش ملی بیمه و توسعه ضمن تبریک ۱۳ آذر به عنوان روز ملی بیمه گفت: نامگذاری این روز به نام بیمه از سال ۱۳۶۷، یکی از ثمرات همکاری دولت و مجلس بود.
وی با عنوان این مطلب که بیمه پدید آورنده آرامش و آسایش است، گفت: بیمه پشتوانه اقتصاد ملی است که با حمایت از آن می توان به امنیت سرمایه گذاری و رفاه نسبی برای مردم دست یافت.
دکترسید محمد کریمی، حذف مالیات از صنعت بیمه را یکی از راههای حمایتی این صنعت دانست و گفت: صنعت بیمه در سال های اخیر به خوبی توانسته از پس تحریم ها بر آید، پس زمان آن رسیده که با حمایت های داخلی بیش از پیش و با قدرت بیشتر به توسعه اقتصادی کشور کمک شود.
دبیر کل سندیکای بیمهگران ایران در این مراسم از اکچوئر ها به عنوان یکی از بازیگران اصلی صنعت بیمه یاد کرد و گفت: محاسبان فنی نقش به سزایی در مدیریت ریسک صنعت بیمه دارند و باید از آنها حمایت شود.
این را نیز بررسی کنید
حضور مدیرعامل بیمه معلم در سیستانوبلوچستان
علی صیادزاده، مدیرعامل بیمه معلم روز چهارشنبه ۲۸ مردادماه ۱۴۰۵، با حضور در سیستانوبلوچستان، ضمن …
پایگاه خبری خرد و کلان پایگاه خبری خرد و کلان، تازه ترین اخبار حوزه بانک و بیمه و تحلیل ها و گزارش های جدید در این بخش ها را منتشر می کند.
