پنجشنبه , 18 تیر 1405

توضیح بیمه مرکزی درباره یک ویدئو

پیرو انعکاس ویدئویی با مضمون عدم رسیدگی به دغدغه کشاورزان پیازکار جنوب کرمان در برخی از شبکه های اجتماعی، بیمه مرکزی مواردی را توضیح داد.

به گزارش پایگاه خبری خرد و کلان، در این اطلاعیه آمده است: موضوع رسیدگی به مسائل و مشکلات کشاورزان اساسا در حیطه وظایف و ماموریت های بیمه نیست، تنها بخشی از محصولات کشاورزی که پوشش بیمه های کشاورزی دارند به بیمه ارتباط پیدا می کند که این بخش هم با بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران مرتبط نیست.

رئیس کل فعلی بیمه مرکزی در طول مسوولیت خود در سالهای اخیر هیچ گونه سفر کاری و غیر کاری به استان زرخیز و شهید پرور کرمان نداشته است.

ضمن احترام به همه کشاورزان و باغداران عزیز در سراسر کشور، به اطلاع می رساند، صندوق بیمه محصولات کشاورزی هم در حیطه نظارت و مسوولیت بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران به عنوان نهاد ناظر و حاکمیتی بیمه های بازرگانی نیست.

از همه عزیزانی که خواسته و ناخواسته، اینگونه از ویدئو ها را منتشر می کنند خواهشمندیم که قبل از انعکاس نهایی حتما به جزئیات صحبت های خود توجه کنند و برای کسب و تکمیل اطلاعات بیمه ای به پرتال بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران مراجعه و یا با روابط عمومی این سازمان ارتباط بگیرند.

کد خبر: 14315

این را نیز بررسی کنید

بیمه معلم از نمایندگان برتر خود تجلیل کرد

مراسم تجلیل از نمایندگان برتر بیمه معلم و منتخبین جشنواره آذرگان روز سه‌شنبه نهم تیرماه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *