معاون امور بانکی، بیمه و شرکت های دولتی وزیر امور اقتصادی و دارایی از عدم تناسب و ترکیب بیمه نامه ها در مقایسه با جمعیت کشور ابراز ناخرسندی کرد و گفت: این ترکیب از نظر شمولیت مالی مناسب نیست.
عباس معمار نژاد در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری خرد و کلان با بیان این که بر اساس دریافت های موجود از آخرین مطالعات جهانی، به ازای هر ۱۰۰۰ نفر ایرانی ۹۲۶ بیمه نامه غیر عمر صادر شده است، گفت: این عدد برای بیمه های عمر، ۳۵ بیمه نامه به ازای هر ۱۰۰۰ نفر است.
وی با تاکید بر این که چنین ترکیبی مناسب نیست، ادامه داد: در کنار سایر شاخص های بانکی و اعتباری، این هم نشان می دهد که استراتژی فراگیری مالی باید تدوین شود.
معمارنژاد با بیان این که تدوین این استراتژی با همکاری پژوهشکده امور اقتصادی و دارایی آغاز شده است، اظهار امیدواری کرد استراتژی فراگیری مالی در شش ماه آینده نهایی شود.
معاون امور بانکی، بیمه و شرکت های دولتی وزیر امور اقتصادی و دارایی با تاکید بر این که در خدمات نوین مالی، استفاده از فناوری های نوین باید در اولویت قطعی باشد، ادامه داد: حلقه وصل بین اقتصاد هوشمند و خدمات مالی را تحول دیجیتال شکل می دهد و اقتصاد کشور ما به همین سمت در حال حرکت است.
کد خبر: 13047
پایگاه خبری خرد و کلان پایگاه خبری خرد و کلان، تازه ترین اخبار حوزه بانک و بیمه و تحلیل ها و گزارش های جدید در این بخش ها را منتشر می کند.
