پنجشنبه , 18 تیر 1405

علما باید مردم را از خدمات بیمه ای آگاه کنند

مسئله بیمه مسئله بسیار حساسی است که باید با دقت و ظرافت مورد توجه همگان قرار گیرد.

به گزارش پایگاه خبری خرد و کلان، آیت الله العظمی سید محمدعلی علوی گرگانی در نشستی صمیمانه با دکتر سلیمانی، رئیس کل بیمه مرکزی و جمعی از فعالان صنعت بیمه با اعلام این مطلب افزود: علما و مبلغان دینی باید ضمن آگاه سازی مردم از خدمات صنعت بیمه آنها را تشویق نمایند تا بیش از پیش از ظرفیت های این صنعت استفاده کنند.

این مرجع عالیقدر تشیع با ابراز خرسندی از مجاهدت های فعالان صنعت بیمه برای کسب رضایت آحاد جامعه، خاطرنشان کرد: باید زمینه ای فراهم شود تا تمام آحاد جامعه _ به خصوص افراد آسیب پذیر و اقشار ضعیف و کم برخوردار جامعه_ از خدمات متنوع صنعت بیمه بهره مند شوند.

ایشان مساله بیمه را دارای دوجنبه مردمی و دولتی دانست و اظهار داشت: دولت وظیفه دارد برای افزایش سطح رفاه جامعه و رضایتمندی مردم از برنامه های توسعه ای صنعت بیمه حمایت کند و مردم نیز با آگاهی و مطالعه بیشتر بتوانند از همه خدمات این صنعت استفاده کنند.

در ادامه این دیدار، دکتر سلیمانی رئیس کل بیمه مرکزی نیز با قدردانی از تایید ایشان در خصوص فعالیت های نهاد ناظر و صنعت بیمه، ابراز امیدواری کرد که پس از تصویب نهایی لایحه صندوق حوادث طبیعی، خدمات دیگری نظیر بیمه کامل محصولات کشاورزی اعم از خشکسالی، سرمازدگی و نظایر آن از سوی این صنعت ارائه شود.

کد خبر: 11454

این را نیز بررسی کنید

بیمه معلم از نمایندگان برتر خود تجلیل کرد

مراسم تجلیل از نمایندگان برتر بیمه معلم و منتخبین جشنواره آذرگان روز سه‌شنبه نهم تیرماه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *