پنجشنبه , 18 تیر 1405

تجلیل از بانک پارسیان به عنوان بانک فعال در حوزه گردشگری

در مراسم امضای تفاهم نامه همکاری مشترک بین سازمان برنامه بودجه کشور و سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و صندوق توسعه ملی، معاون محترم رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور از بانک پارسیان به عنوان بانک فعال در حوزه گردشگری، تجلیل کرد.
به گزارش پایگاه خبری خرد و کلان، دکتر پرویزیان مدیرعامل بانک‌ پارسیان در این مراسم یکی از مهم‌ترین اولویت های بانک پارسیان را حمایت ازکسب و کار، تولید و اشتغال برشمرد و افزود: بانک پارسیان از جمله بانک‌هایی است که طی سنوات گذشته همواره پشتیبان برنامه های اقتصادی دولت محترم برای ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی کشور بوده است.
دکتر پرویزیان تصریح کرد: ضمن آمادگی برای کمک به اشتغال در حوزه‌های مختلف از جمله در حوزه زیرساخت‌های گردشگری و سیستم های پرداخت، این بانک با استفاده از تمام ظرفیت های خود همه توان خود را برای توسعه اشتغال پایدار و تحقق منویات مقام معظم رهبری به‌کار خواهد گرفت.
جلسه امضای تفاهم نامه همکاری مشترک بین سازمان برنامه بودجه کشور و سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و صندوق توسعه ملی در راستای توسعه متوازن و کمک به توزیع عادلانه ثروت، ایجاد کسب و کار و اجرای برنامه اشتغال گسترده و مولد، با حضور علی اصغر مونسان رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و محمد باقر نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه در روز شنبه ۲۰ مردادماه در محل سازمان برنامه و بودجه برگزار شد.
کد خبر: 8717

این را نیز بررسی کنید

تلاش مداوم بانک‌ها برای حل مشکلات ناشی از حملات سایبری

ایبنا نوشت: در پی انتشار برخی اخبار بی‌پایه و کذب در فضای مجازی درباره پیامدهای …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *