دکتر بیژن صادق، نایب رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل بیمه دانا در پیامی حادثه جان باختن دانش آموزان نخبه هرمزگانی را به خانواده هایشان تسلیت گفت.
به گزارش پایگاه خبری خرد و کلان، وی با ابراز تأسف از این حادثه دلخراش اعلام کرد: بیمه دانا پرداخت تعهدات قانونی و اخلاقی خسارات وارد شده به مصدومین و خانواده های جانباختگان را وظیفه خود می داند و در کوتاه ترین زمان ممکن اقدامات لازم را انجام خواهد داد.
دکتر صادق اضافه کرد: گروه کارشناسی ارزیاب خسارت متشکل از همکاران فنی و مالی بیمه دانا جهت رسیدگی فوری به مصدومان و پرداخت غرامت جانباختگان اعزام شده است.
شرکت بیمه دانا با توجه به پوشش بیمه ای اتوبوس مذکور، ضمن ابراز همدردی صمیمانه با بازماندگان، نسبت به رسیدگی و انجام تعهدات قانونی خود در اسرع وقت اقدام خواهد کرد و در این خصوص دستورات فوری مبنی بر انجام اقدامات لازم توسط مسئولین ذیربط داده شده است.
برچسب ها بیمه دانا
این را نیز بررسی کنید
حضور مدیرعامل بیمه معلم در سیستانوبلوچستان
علی صیادزاده، مدیرعامل بیمه معلم روز چهارشنبه ۲۸ مردادماه ۱۴۰۵، با حضور در سیستانوبلوچستان، ضمن …
پایگاه خبری خرد و کلان پایگاه خبری خرد و کلان، تازه ترین اخبار حوزه بانک و بیمه و تحلیل ها و گزارش های جدید در این بخش ها را منتشر می کند.
