مدیر عامل بانک ملی ایران با بیان این که این بانک در ۱۴ ماه منتهی به پایان اردیبهشت ۱۳۹۶، با پرداخت ۳ هزار و ۹۸۴ فقره تسهیلات از بنگاه های کوچک و متوسط حمایت مالی کرده است، گفت: بانک ملی ایران از این حیث جایگاه نخست خود را در شبکه بانکی کشور حفظ کرده است.
به گزارش پایگاه خبری خرد و کلان، دکتر محمدرضا حسین زاده افزود: در راستای سیاست های کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید و به منظور حمایت هرچه بیشتر واحدهای تولیدی و بنگاه های کوچک و متوسط، طی سال گذشته ۳ هزار و ۸۸۲ فقره تسهیلات پرداخت شده که تا مقطع پایان اردیبهشت ماه سال جاری این رقم به ۳ هزار و ۹۸۴ فقره افزایش یافته است.
به گفته وی، کل مبلغ پرداختی در این بخش طی سال گذشته و دو ماه نخست امسال حدود ۳۱ هزار و ۲۶۵ میلیارد ریال بوده است .
حسین زاده با بیان این که در سال گذشته از ۱۱ طرح بزرگ مورد مشارکت بانک ملی ایران بهره برداری شد، ادامه داد: بانک در این طرح ها بیش از ۳ هزار و ۲۸۰ میلیارد ریال سرمایه گذاری کرده بود.
مدیرعامل بانک ملی ایران گفت: طی سال گذشته ۱۱ طرح معرفی شده توسط ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی نیز در بانک مصوب و بیش از ۷۲۹ میلیارد ریال تسهیلات به آنها پرداخت شد.
برچسب ها بانک ملی
این را نیز بررسی کنید
ربات جعلی «بانک ملی»، تلگرام و حساب بانکی را مورد هدف قرار میدهد
معاون فرهنگی و اجتماعی پلیس فتا فراجا، درباره شگرد جدید کلاهبرداری ربات بانک ملی هشدار …
پایگاه خبری خرد و کلان پایگاه خبری خرد و کلان، تازه ترین اخبار حوزه بانک و بیمه و تحلیل ها و گزارش های جدید در این بخش ها را منتشر می کند.
