پنجشنبه , 18 تیر 1405

جشنواره گل تیم فوتسال بانک سامان در جام تدبیر

تیم فوتسال بانک سامان در دومین مسابقه خود در چارچوب مسابقات جام تدبیر، جشنواره گل به راه انداخت و با ۲۱ گل توانست بر حریف غلبه کند.

به گزارش پایگاه خبری خرد و کلان، تیم فوتسال سامان که در نخستین مسابقه خود در این جام تیم راه آهن را با ۷ گل شکست داده بود، در بازی دوم نیز با نمایش یک بازی هماهنگ و حساب‌شده، تیم فوتسال گرایش تازه کیش (GSS) را با نتیجه قاطع ۲۱ بر صفر شکست دهد.

تیم فوتسال بانک سامان با این برد، با ۲۸ گل زده و بدون گل خورده به عنوان تیم اول گروه راهی دور دوم مسابقات شد. دور یک‌هشتم نهایی این مسابقات، ۲۲ اردیبهشت ماه برگزار خواهد شد.

گفتنی است، نخستین دوره مسابقات فوتسال جام تدبیر با حمایت شرکت تجارت الکترونیک تدبیر کیش و با شعار حمایت از دانش آموزان محروم از اول اردیبهشت در سالن ورزشی بانک تجارت آغاز شده است و تا ۱۹ خرداد ادامه دارد.

کد خبر: 5819

این را نیز بررسی کنید

تلاش مداوم بانک‌ها برای حل مشکلات ناشی از حملات سایبری

ایبنا نوشت: در پی انتشار برخی اخبار بی‌پایه و کذب در فضای مجازی درباره پیامدهای …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *