شنبه , 10 مرداد 1405

تبلیغ بی سابقه سفر به آنتالیا در ایسنا

خبرگزاری دانشجویان ایران که از بودجه بیت المال ارتزاق می کند، امروز با ارسال یک رپرتاژ به شکل بی سابقه ای سفر به آنتالیا را تبلیغ کرد.

به گزارش پایگاه خبری خرد و کلان، ایسنا امروز با ارسال رپرتاژی در سرویس بازار با عنوان «راهنمای سفر به آنتالیا» به شکل بسیار واضح و بی پرده، سفر به این شهر را تبلیغ کرد و نوشت: «می‌توانید ورزش‌ها و تفریحات آبی را روی آب‌های مدیترانه امتحان کنید، روی شن‌های ماسه‌ای و سفید راه بروید و زیر آفتاب به تماشای آرامش مدیترانه بنشینید. به یاد داشته باشید ساحل‌های معروف آنتالیا ساحل لارا و ساحل کتبا آلتی هستند.»

این اقدام ایسنا در حالی است که مدتی پیش بیانات مقام معظم رهبری درباره سفر به این شهر با تیتر «آیت الله خامنه ای: آنتالیا شهر فسق و فجور است» بازتاب گسترده ای در رسانه های داخلی و خارجی داشت.

اتفاقا در بیانات رهبر انقلاب به این نکته اشاره شده بود که «مسئولان فرهنگی و قانونگذار ترتیبی اتخاذ کنند که سفرهای حرام اقلاً تبلیغ نشود.»

ایسنا در بالاترین بخش سایت خود به فرمایش مقام معظم رهبری خطاب به این رسانه اشاره کرده که «اخبار خوب، مفید و امیدبخش مخابره کنید»؛ به نظر می رسد مدیران این رسانه باید اکنون پاسخ بدهند تناسب تشویق به سفر آنتالیا با اخبار خوب مورد تاکید رهبر انقلاب چیست؟

 

Untitled Untitle5d

کد خبر: 4400

این را نیز بررسی کنید

شیپور جنگ در صنعت بیمه نواخته شده است

دو پژوهشگر با انتشار نتایج تحقیقات خود، نشان داده‌اند که صنعت بیمه ممکن است از …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *