کلیه خدمات ارزی بانک گردشگری رسما همزمان با میلاد منجی عالم بشریت ،حضرت مهدی (عج) آغاز به کار کرد.
به گزارش پایگاه خبری خرد و کلان، پس از اخذ مجوز مرحله دوم فعالیت های ارزی این بار به صورت رسمی با حضور علی اصغر سفری مدیرعامل بانک گردشگری ارائه کلیه خدمات ارزی در شعب تهران این بانک آغاز گردید.
بر اساس این گزارش بانک گردشگری رسما می تواند در زمینه افتتاح انواع حسابهای ارزی (قرض الحسنه و سپرده مدت دار) ، خرید و فروش ارز ، انجام انواع حواله های ارزی (داخلی و خارجی) ، گشایش انواع اعتبارات اسنادی (وارداتی و صادراتی) و قبول بروات اسنادی و همچنین صدور انواع ضمانت نامه های ارزی فعالیت داشته باشد.
گفتنی است بانک گردشگری در اسفند سال ۹۳ مجوز مرحله اول فعالیت های ارزی خود را دریافت کرد و در اسفند سال ۹۴ مجوز مرحله دوم این فعالیت برای بانک صادر شد و به این ترتیب بانک گردشگری با تکمیل خدمات بانکی خود قادر به ارائه خدمات مورد نیاز مشتریان در سطح بین الملل خواهد بود.
برچسب ها بانک گردشگری
این را نیز بررسی کنید
تلاش مداوم بانکها برای حل مشکلات ناشی از حملات سایبری
ایبنا نوشت: در پی انتشار برخی اخبار بیپایه و کذب در فضای مجازی درباره پیامدهای …
پایگاه خبری خرد و کلان پایگاه خبری خرد و کلان، تازه ترین اخبار حوزه بانک و بیمه و تحلیل ها و گزارش های جدید در این بخش ها را منتشر می کند.
