یکشنبه , 1 شهریور 1405

پرداخت سریع خسارت توسط بیمه سرمد

شرکت بیمه سرمد در راستای مشتری‌مداری و پرداخت سریع و به‌موقع خسارت، یک فقره خسارت جانی شرکت خطوط لوله و مخابرات ایران را در مدت ۱۰ روز پس از حادثه پرداخت نمود.
به گزارش پایگاه خبری بانک و بیمه، در ساعت ۱۹:۱۵ روز یکشنبه مورخ ۱۳۹۴/۱۲/۱۶ و در هنگام عملیات تعمیرات بر روی لوله‌های مرکز انتقال شماره یک امیدیه و به علت جمع شدن گاز، انفجار لحظه‌ای رخ داد که بر اثر آن چهار نفر دچار حادثه گردیدند که متأسفانه یکی از کارگران به علت شدت جراحات وارده در بیمارستان درگذشت.
پس از اعلام خسارت توسط بیمه‌گذار، کارشناسی و احراز مسئولیت توسط بیمه‌گر صورت پذیرفت، مدارک لازم اخذ و پرونده در کوتاه‌ترین زمان ممکن تکمیل و مبلغ یک میلیارد و ۶۵۰ میلیون ریال در مورخ ۱۳۹۴/۱۲/۲۶ در وجه بازماندگان متوفی پرداخت گردید.

کد خبر: 3035

این را نیز بررسی کنید

حضور مدیرعامل بیمه معلم در سیستان‌وبلوچستان

علی صیادزاده، مدیرعامل بیمه معلم روز چهارشنبه ۲۸ مردادماه ۱۴۰۵، با حضور در سیستان‌‌‌وبلوچستان، ضمن …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *