چهارشنبه , 17 تیر 1405

بیمه پاسارگاد 80 درصد بیشتر فروخت

شرکت بیمه پاسارگاد در سه ماه نخست سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته 80 درصد بیشتر بیمه نامه فروخته است.

به گزارش پایگاه خبری خرد و کلان، حق بیمه تولیدی این شرکت در از ابتدای سال جاری تا پایان خرداد ماه از 97.7 هزار میلیارد ریال عبور کرده است، در حالی که این رقم در سه ماه نخست سال گذشته حدود 54.3 هزار میلیارد ریال بوده است.

این شرکت در فصل بهار سال جاری همچنین حدود 39.3 هزار میلیارد ریال خسارت به مشتریان پرداخت کرده و نسبت خسارت 40 درصد را ثبت کرده است که نسبت به متوسط صنعت بیمه، تا حد قابل توجهی پایین تر است.

اکنون حدود یک سوم پرتفوی شرکت بیمه پاسارگاد را بیمه درمان و یک سوم دیگر را بیمه عمر و زندگی تشکیل می دهد.

بیمه پاسارگاد اکنون با سرمایه 103500 میلیارد ریالی، رتبه نخست شرکت های بیمه خصوصی از نظر این شاخص مهم اقتصادی را دارد.

پاسارگاد از معدود شرکت های بیمه است که توانسته در سال های پیاپی، سطح توانگری یک را حفظ کرده و بر اساس آخرین ارزیابی ها نیز نسبت توانگری مالی این شرکت بر روی عدد 247 قرار گرفته است، در حالی که حد استاندارد این رقم 100 است.

کد خبر: 23640

این را نیز بررسی کنید

بیمه معلم از نمایندگان برتر خود تجلیل کرد

مراسم تجلیل از نمایندگان برتر بیمه معلم و منتخبین جشنواره آذرگان روز سه‌شنبه نهم تیرماه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *