پنج شنبه , ۲۵ بهمن ۱۴۰۳

پیام تبریک «خوش کیش» به مناسبت روز پدر

مدیرعامل شرکت بیمه اتکایی امین در پیامی، فرارسیدن روز پدر را تبریک گفت.

به گزارش پایگاه خبری خرد و کلان، متن پیام محمدرضا خوش کیش به این شرح است:

فرارسیدن سالروز ولادت با سعادت مولی الموحدین، حضرت علی علیه السلام و روز پدر و مرد را به تمامی عزیزان، و دوست داران آن حضرت تبریک و تهنیت عرض می‌نمایم.

حضرت علی علیه السلام اسوه عدالت، شجاعت و انسانیت بودند و الگویی بی بدیل برای همه بشریت به شمار می روند.

در این روز فرخنده یاد و خاطره تمامی پدران آسمانی را گرامی داشته و برای پدران عزیز سرزمین مان آرزوی سلامتی و طول عمر باعزت داریم.

در شرکت بیمه اتکایی امین همواره تلاش برآن بوده است تا با الهام از ارزش های والای اسلامی و به ویژه سیره حضرت علی علیه السلام، در مسیر خدمت رسانی صادقانه به ضینفعان گرامی گام برداریم. امیدواریم با تاسی از سیره آن حضرت، بتوانیم در صنعت بیمه کشور، الگویی از امانتداری، عدالت و خدمت رسانی باشیم.

از این فرصت استفاده می نمایم تا از زحمات و تلاش های بی وقفه همکارانم که با تعهد و مسوولیت پذیری همراه است قدردانی نمایم.

کد خبر: 20813

این را نیز بررسی کنید

البرز

نگاهی به رتبه های برتر بیمه البرز

شرکت بیمه البرز در سال جاری موفق شد طی چندین مرحله، رتبه های برتر ار …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *