مولدسازی، کلیدواژه مناسبی برای تبدیل دارایی های ثابت به دارایی های جاری است، چون با این اقدام، منابع حبس شده به منابع نقدی تبدیل شده و از آنها به منظور کمک به تولید، استفاده می شود. کاری که بانک سینا آن را به شکل حداکثری انجام داده است.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری خرد و کلان، «جهش تولید با مشارکت مردم» که به عنوان شعار سال جاری برگزیده شده است، در گروی کمک به تولیدکنندگان است، اما کسی نیست که نداند تولید در کشور ما، بدون کمک بانک ها غیرممکن است.
بانک ها در تامین مالی بنگاه های اقتصادی کشورمان نقش بی بدیلی دارند و از این رو، داشتن منابع نقدی برای بانک ها بسیار حائز اهمیت است.
شاخص مهم «سهم دارایی های ثابت از کل دارایی ها» معیار دقیقی برای ارزیابی یک بانک از این منظر است، چرا که نشان می دهد یک بانک تا چه اندازه از منابع در اختیار خود به نفع تسهیلات گیرندگان و مشتریان استفاده می کند. کمتر بودن این شاخص، به معنای آزادسازی بیشتر منابع و تخصیص سهم بیشتر به متقاضیان تسهیلات است. تازه ترین ارزیابی ها نشان می دهد این شاخص در بانک سینا به رقم ۳٫۲ درصد رسیده است.
بر این اساس، عمده مانده دارایی های ثابت این بانک مربوط به زمین، ساختمان و سرقفلی شعب و ساختمان مرکزی است و از این رو، حداکثری منابع آن به عنوان دارایی های مولد به کارگیری شده است.
کد خبر: 19685