شنبه , ۸ مهر ۱۴۰۲

یک سال پس از حضور سلطانی ثانی، بیمه سینا به اوج بازگشت

شرکت بیمه سینا که سال گذشته به توانگری سطح «دو» سقوط کرده بود، اکنون و با مدیریت عبدالله سلطانی ثانی نه تنها به سطح توانگری «یک» ارتقا یافته، بلکه موفق شده است ظرفیت مجاز نگهداری ریسک خود را نیز افزایش دهد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری خرد و کلان، توانگری مالی را می توان یکی از مهمترین شاخص های ارزیابی شرکت های بیمه دانست. شاخصی که با در هم آمیختن چندین زیرشاخص مهم در حوزه ریسک و توانایی مالی، نشان می دهد یک شرکت بیمه تا چه اندازه در عمل به تعهدات خود در قبال بیمه گزاران، قدرتمند است.

توانگری مالی در پنج سطح طبقه بندی می شود که سطح «یک»، بالاترین آنهاست. بر اساس اعلام بیمه مرکزی، شرکت هایی که سطح توانگری مالی آنها «یک» است، بدون هیچ مشکلی می توانند به فعالیت خود ادامه داده و بیمه گزاران می تواند با خیال آسوده، از آنها بیمه نامه بخرند.

آن طور که جدول توانگری مالی بیمه سینا نشان می دهد، این شرکت گرچه در سال ۱۴۰۰ توانسته بود با نسبت توانگری ۱۲۳ به سطح یک برسد، اما سال پس از آن با سقوطی قابل توجه، نسبت توانگری ۷۳ را ثبت کرده و به سطح «دو» فرو افتاده بود.

حالا اما تازه ترین ارزیابی نشان می دهد که نسبت توانگری مالی این شرکت در سال ۱۴۰۲ به رقم ۱۱۱ رسیده که سطح «یک» را نشان می دهد. افزایش سطح توانگری مالی، علاوه بر ارائه تصویر برند مطلوب در میان مخاطبان، قدرت چانه زنی شرکت ها برای جذب مشتریان بیشتر را افزایش می دهد.

بیمه سینا به تازگی اعلام کرده است که در سه ماه نخست سال جاری موفق شده پرتفوی خود را ۲۲۰ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش داده و از این محل ۳۰ درصد سود شناسایی کند.

همچنین افزایش ۱۱۹ درصدی درآمد کارمزد عملیاتی در این دوره ناشی از اصلاحات انجام شده در رویه ها و فرایندهای جذب پرتفو، حذف پرتفوهای زیان ده و جایگزینی پرتفوهای سودده با تاکید بر فروش بیمه نامه های خرد، توسعه بازار از طریق سهم بیمه های زندگی با پایبندی به اصول و ضوابط در فضای رقابتی با سایر شرکت های بوده است.

این اصلاحات سبب شده است که ظرفیت مجاز نگهداری ریسک شرکت بیمه سینا به حدود ۳ برابر افزایش یابد. شرکت بیمه سینا که از زیان انباشته نیز خارج شده است، اکنون ظرفیت مجاز نگهداری ریسک را به عددی بیش از ۴٫۶ هزار میلیارد ریال رسانده است.

ظرفیت نگهداری مشخص می‌کند که شرکت بیمه در هر ریسک (بیمه‌نامه) چه میزان از ارزش موضوع بیمه را می‌تواند نزد خود نگهداری و بقیه آن را باید به شرکت‌های واجد شرایط اتکایی واگذار کند. برقراری این توازن موجب می‌شود که شرکت‌های بیمه به میزان منابع خود، ریسک نگهداری کنند و در صورت بروز حادثه نیز خسارت‌های هنگفتی را متحمل نشوند.

کد خبر: 18120

این را نیز بررسی کنید

سرمد

رکوردزنی جدید بیمه سرمد در تولید حق بیمه ۶ ماهه ۱۴۰۲

در جلسه هیات عامل شرکت بیمه سرمد، ضمن معرفی سرپرست معاونت بازاریابی و شبکه فروش …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *