به تازگی، معاون رئیس جمهور از عملکرد موفق بانک سینا در پرداخت وامهای قرضالحسنه قدردانی کرده است، اما علت این اقدام چه بود و بانک سینا در حوزه پرداخت تسهیلات قرض الحسنه، چه عملکردی داشته که مورد توجه معاون رئیس جمهور قرار گرفته است؟
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری خرد و کلان، انسیه خزعلی معاون رئیسجمهور در امور زنان و خانواده سرعت بخشیدن به فرآیند اجرایی پرداخت وامهای قرضالحسنه ازدواج و فرزندآوری در بانک سینا را که منجر به تشکیل خانواده و خروج از تجرد متولدین دهه ۶۰ شده است، ستود و از اهتمام و همکاری این بانک در اجرای برنامههای ابلاغی دولت و همگامی با سیاستهای کلان نظام در راستای طرح جوانی جمعیت قدردانی کرد.
پرداخت ۴.۵۸۰ فقره وام ازدواج، پرداخت ۳۶.۰۲۹ فقره وام معیشتی، پرداخت ۵.۸۰۵ فقره وام فرزندآوری، پرداخت ۸.۱۱۶ فقره وام مسکن محرومان و پرداخت ۱۴.۳۶۴ فقره وام اشتغالزایی، مجموعه اقدامات انجام شده بانک سینا در ۶ ماهه دوم سال گذشته بر اساس منابع قرضالحسنه بوده است.
اطلاعات دریافتی از عملکرد بانک سینا تا پایان تیر ماه سال جاری نشان می دهد که مانده تسهیلات قرض الحسنه این بانک رقمی بالغ بر ۴۴ هزار میلیارد ریال بوده است. این بانک تنها در تیر ماه امسال بیش از ۳ هزار و ۲۷۲ میلیارد ریال تسهیلات قرض الحسنه به متقاضیان پرداخته است.
همچنین مطابق اعلام بانک مرکزی، این بانک در سه ماه نخست سال جاری ۱۹۱۳ فقره تسهیلات قرض الحسنه ازدواج به ارزی بیش از ۳۹۲۱ میلیارد ریال به متقاضیان پرداخت کرده است. در حوزه تسهیلات قرض الحسنه فرزندآوری نیز بانک سینا ۲۵۲۲ فقره تسهیلات به ارزش ۱۶۱۴ میلیارد ریال در اختیار متقاضیان قرار داده است.
از آنجا که پرداخت تسهیلات قرض الحسنه منوط به جذب منابع قرض الحسنه است، این بانک با برگزاری جشنواره ای، قصد دارد توان خود در پرداخت تسهیلات را نیز افزایش دهد.
هفتمین جشنواره حساب های قرض الحسنه بانک سینا که آخرین مهلت افتتاح حساب و تکمیل موجودی آن پایان شهریور ماه ۱۴۰۲اعلام شده است، نه تنها جوایز مطلوبی برای برندگان در نظر گرفته است، بلکه قدرت بانک در تخصیص تسهیلات قرض الحسنه به متقاضیان را نیز بیشتر می کند.
کد خبر: 18039