دوشنبه , ۳ مهر ۱۴۰۲

«تکافل اتکایی» هم در راه است

با گذشت چهار ماه از گفتن جمله «امیدوارم ظرف سه ماه آتی اولین شرکت بیمه ای مبتنی بر تکافل تاسیس شود» از سوی رئیس کل بیمه مرکزی، گرچه هنوز این شرکت تاسیس نشده، اما زمزمه هایی از تلاش برای راه اندازی «تکافل اتکایی» هم به گوش می رسد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری خرد و کلان، وزیر اقتصاد بارها در سخنان خود بر لزوم توجه به تکافل به عنوان یک ابزار متفاوت و جدید بیمه ای تاکید و بیمه مرکزی را موظف کرده است که سازوکار لازم به این منظور را طراحی و عملیاتی کند.

بیمه مرکزی نیز گویا اقداماتی در این زمینه انجام داده، اما در میانه راه، روش هایی تکمیلی به ذهن طراحان پروژه «تکافل» رسیده است.

پیشتر خبر رسیده بود که شرکت «بیمه اتکایی امین» در‌خواست تاسیس اولین شرکت بیمه تکافل را به رئیس کل بیمه مرکزی و مدیرعامل منطقه آزاد کیش ارسال کرده و این پیشنهاد با استقبال رئیس کل بیمه مرکزی نیز همراه شده است. اکنون اما خبر می رسد که به دلیل کاهش ظرفیت بیمه اتکایی کشور پس از اعمال تحریم ها از سوی شرکت های معتبر اروپایی، ایجاد «تکافل اتکایی» نیز به عنوان راهکاری برای مقابله با تحریم ها مورد توجه قرار گرفته است.

حتی عنوان شده است که ایجاد «تکافل اتکایی» به منظور جهت فراهم آوردن زیرساخت های بیمه تکافل، در کنار سایر پوشش های اتکایی الزامی است و از این رو راه اندازی اچنین سازمانی در حال پیگیری است.

کد خبر: 16572

این را نیز بررسی کنید

اختصاصی/ ضریب نفوذ بیمه «محرمانه» شد

با درخواست بیمه مرکزی، مهمترین شاخص عملکرد صنعت بیمه که «ضریب نفوذ بیمه» خوانده می …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *