سه شنبه , ۹ خرداد ۱۴۰۲

آوا دنتال گالری، تلفیق هنر و دندانپزشکی

هشتم اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۱، نمایشگاه نقاشی منوچهر فخاریان، نقاش و شاعر معاصر، با عنوان “شاعرانگی” در محل آوا دنتال گالری (Ava Dental Gallery) واقع در برج نارنجستان تهران با حضور جمعی از هنرمندان، اساتید، پزشکان، دندانپزشکان وعلاقه مندان به نقاشی مدرن گشایش یافت.

به گزارش پایگاه خبری خرد و کلان، دکتر امید یوسف زاده، جراح دندانپزشک، مبتکر و اسپانسر برگزاری این نمایشگاه در محل کلینیک دندانپزشکی و دنتال گالری است که تاکنون نمایشگاه های متعددی را از این دست در این محل برگزار کرده است.

دکتر یوسف زاده معتقد است که نمایش آثار هنری در آوا دنتال گالری به عنوان یک کلینیک دندانپزشکی، می تواند اهدافى همچون کاهش اضطراب در محیط دندانپزشکى، معرفى آثار هنرى، آشنایى بیشتر با هنرمندان و خاطره سازى در یک محیط جدید را برای مراجعان و بیماران به کلینیک دندانپزشکی محقق سازد.

همچنین این ابتکار می تواند باعث تغییر دید و ذائقه هنرى بیمارانى شود که شاید هیچگاه وقتى براى دیدن آثار هنرى نداشته اند یا نگذاشته اند؛ دنتال گالری این فرصت را براى آنها فراهم کرده تا در حالى که براى خدمات دندانپزشکى مراجعه مى کنید، با هنر و شکل متفاوتى از یک محیط درمانى نیز روبرو شوید.

منوچهر فخاریان، نقاش آثار به نمایش در آمده در آوا دنتال گالری، آن گونه که خودش را معرفی کرده، زاده آبادان است که دوره ابتدایی را در آبادان و دوره متوسطه را در تهران گذرانده است. وی سپس به آبادان بازگشته و در یک شرکت حفاری نفتی آمریکایی مشغول به کار شده است، اما خیلی زود کار حفاری را رها می کند و به تهران بازمی گردد.

او به دلیل پیش زمینه ای که در نقاشی داشته است، در آتلیه تندیس و زیر نظر استاد جلال متولی به گذراندن دروه های طراحی و نقاشی مشغول می شود و دوره ای هم از کلاس های استاد هانیبال الخاص برای طراحی بهره می برد.

متاسفانه جبر زندگی او را وادار می کند که برای مدتی طولانی نقاشی را رها کند. در طول این مدت به کار تبلیغات و انتشارات می پردازد و چون فرصت نقاشی نداشته است، برای پرکردن خلاء احساسی اش به شعر و شاعری روی می آورد تا اینکه احساس می کند شعر به تنهایی اقناعش نمی کند.

او در بازدید از چند گالری هنری به نقاشیخط علاقه مند می شود و در دوره نقاشیخط گالری ایده شرکت می کند. تشویق های استاد شمیسا باعث می شود نقاشی را به طور جدی شروع کند، به طوری که کارش را تعطیل می کند و فقط روی نقاشی متمرکز می شود.

ابتدا بیشتر با اکرلیک و گواش و سپس روی کاغذ دیواری کار می کند و با تمرین های زیاد به ترکیب تازه ای از جوهر رنگ و حلال های مختلف دست می یابد که نامش را “جوهران” می گذارد. منوچهر فخاریان ظرف یکسال گذشته تلاش کرده که با کار زیاد، زمان های از دست رفته را جبران کند و به همین خاطر گاهی از شعرهایش برای خلق آثار کمک گرفته و گاهی هم از آثار نقاشی برای سرودن اشعار، الهام گرفته است.

او می‌خواهد شاعر رنگ‌ها باشد و داعیه آن را دارد که با ترکیب رنگ‌های جوهری و هم‌افزایی حلال‌های مختلف و یاری گرفتن از تجربیاتش، به تکنیک جدیدی رسیده و بتواند با برداشتی انتزاعی از طبیعت و بهره گرفتن از هم آوایی و ناهمگونی یا همان کنتراست و هارمونی رنگ‌ها، به ادراک تازه‌ای از طبیعت برسد که حاصل تقابل عینیات و ذهنیات او از این بینهایت است و امضای پای کارهایش هم گویای این نگاه رمزآلود است.

کد خبر: 16281

این را نیز بررسی کنید

مدارس بیمه پارسیان، جلوه حقیقی عمل به مسئولیت اجتماعی

شرکت بیمه پارسیان در راستای عمل به مسئولیت اجتماعی خود، تا کنون به احداث شش …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *