سه شنبه , ۴ مهر ۱۴۰۲

بیمه تجارت‌نو حامی همیشگی قهرمانان

تیم فوتبال نساجی مازندران با پیروزی برابر آلومینیوم اراک عنوان قهرمانی سی و پنجمین دوره رقابت‌های جام حذفی باشگاه‌های کشور را به خود اختصاص داد.

به گزارش پایگاه خبری خرد و کلان، دیدار فینال سی و پنجمین دوره رقابت‌های فوتبال جام حذفی باشگاه‌های کشور با برتری یک بر صفر تیم مازنی به پایان رسید.

بیمه تجارت‌نو که امسال در رقابت‌های فوتبال لیگ برتر و جام حذفی حامی تیم قدرتمند نساجی مازندران بود مفتخر است در راستای مسئولیت اجتماعی خود همواره حامی ورزشکاران بوده و در کنار ورزش هایی چون تکواندو،کشتی ،فوتبال و بانوان قهرمان کشور حضور داشته است.

بیمه تجارت‌نو در رویکرد جدید خود می کوشد علاوه بر عملیات حرفه‌ای بیمه‌گری خود، در حوزه ایفای مسئولیت ورزشی نیز ایفاگر نقش اساسی باشد، ازاین رو ضمن حمایت مالی از این تیم بااصالت و مطرح کردن بحث توسعه فرهنگ بیمه در جامعه، موجب افزایش ضریب نفوذ بیمه در سطح استان و کشورشد.

کد خبر: 16253

این را نیز بررسی کنید

بیمه درمان تکمیلی

چراغ سبز بیمه سامان برای ارائه خدمات بیشتر به تجار ایرانی و عراقی

معاون اجرایی شرکت بیمه سامان، ازآمادگی کامل این شرکت برای ارائه خدمات بیمه ای به …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *