با حضور تنها ۳۸ درصد سهام داران در مجمعی که «شرکت گروه مدیریت ارزش سرمایه صندوق بازنشستگی کشوری موسسه صندوق بیمه اجتماعی روستائیان و عشایر» برای انتخاب اعضای هیات مدیره بیمه ملت ترتیب داده بود جلسه رسمیت پیدا نکرد.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری خرد و کلان، سهام دار ۳۸ درصدی بیمه ملت در حالی جلسه را تشکیل داد که هنوز صلاحیت نمایندگان معرفی شده از سوی کلیه سهام داران برای هیات مدیره شرکت بیمه ملت در بیمه مرکزی بررسی نشده است .
بنابراین سهام دار مذکور با اطمینان از اینکه ظاهرا نمایندگانش در بیمه مرکزی تائیدیه صلاحیت خود را دریافت کردند، اصرار به برگزاری مجمع کرد و بالاخره امروز جلسه را تشکیل داد اما با حضور ۳۸ درصد سهام داران جلسه رسمیت پیدا نکرده است.
این در حالی است که پیش از این بیمه مرکزی در بخشنامه ای به شرکت های بیمه عنوان کرده بود که انتشار آگهی دعوت به مجمع پیش از بررسی صلاحیت کلیه نمایندگان سهام داران خلاف موازین پذیرفته شده است.
البته مدیرعامل «شرکت گروه مدیریت ارزش سرمایه صندوق بازنشستگی کشوری موسسه صندوق بیمه اجتماعی روستائیان و عشایر» پیش از این در نامه ای به مدیرعامل بیمه ملت عدم اطلاع خود را از انتشار این آگهی عنوان کرده بود و خبر برکناری او پس از انتشار این نامه نیز رسانه ای شد.
پس از این موضوع این مجموعه اعلام کرد که مدیرعامل پیش از نگارش این نامه خلع ید شده و نامه او از اعتبار ساقط است.
اما این داستان به اینجا ختم نمی شود و سازمان بورس نیز نماد بیمه ملت را به دلیل برگزاری مجمع و عدم افشای اطلاعات با اهمیت متوقف کرده است. بنابراین هیات مدیره بیمه ملت در حالی بین مقررات سازمان بورس و بیمه مرکزی قرار گرفته که افشای تعارضات چندان به نفع کلیه ذی نفعان نیز نمی باشد و از سوی دیگر دستور صریح بیمه مرکزی بر طی مراحل قانونی در این زمینه تاکید دارد.
بنابراین سهام داری که خود را نماینده صندوق بازنشستگی کشوری معرفی می کند و صیانت از حقوق بازنشستگان نه تنها وظیفه بلکه در حوزه مسئولیت اجتماعی اش نیز قرار دارد، اگر توقف نماد بیمه ملت سبب زیان سهام داران شده باشد نوک پیکان توجهات برای دریافت پاسخ های لازم متوجه این گروه از سهامداران خواهد بود.
این درحالی است که به نظر می رسد رفتارهای سینوسی اخیر به سایر سهام داران نیز هزینه های مادی و معنوی احتمالی تحمیل کرده است و قطعا یکی از وظایف هیات مدیره فعلی احقاق همین حقوق از دست رفته است.
بالا گرفتن تعارضات در بین سهام داران این شرکت بیمه ای به دلیل زمزمه های تغییرات در کابینه رئیسی است که حالا پس لرزه هایش شرکت های پایین دستی را هم دچار تعارض منافع کرده است.
البته این تقابلات به عملکرد مدیریتی بیمه ای مانند ملت نیز مرتبط نیست چراکه این شرکت بیمه ای عملکرد مقبولی را در سال گذشته رقم زده و بالغ بر ۳ هزار میلیارد تومان پرتفو صادر کرده و حق بیمه تولیدی اش بیش از ۲۶۰ درصد رشد در دو سال اخیر داشته است.
موضوع اصلی صندلی های مدیریتی است که احتمالا در روزهای آینده جا به جا نیز خواهد شد و این همان دم اقتصاد دولتی است که در چنین شرکت های کوچکی این طور بیرون می زند.
کد خبر: 16232