شنبه , ۸ مهر ۱۴۰۲

مجید بهزادپور سکاندار بیمه مرکزی شد

عضو سابق هیات عامل بیمه مرکزی براساس پیشنهاد وزیر امور اقتصادی و دارایی و با تایید هیات دولت به ریاست کلی نهاد ناظر صنعت بیمه منصوب شد.
به گزارش پایگاه خبری خرد و کلان، مهندس مجید بهزادپور _ معاون پیشین توسعه مدیریت و منابع نهاد ناظر صنعت بیمه_ از صندوق تامین خسارت های بدنی به بیمه مرکزی بازگشت و از این پس هدایت بیمه مرکزی را بر عهده خواهد داشت.
شایان ذکر است مهندس مجید بهزادپور دارای مدرک کارشناسی اقتصاد از دانشگاه تهران و کارشناسی ارشد مدیریت سیستم ها و از چهره های باسابقه و خوشنام صنعت بیمه است که در تحول حوزه های گوناگون مدیریتی به ویژه توسعه مدیریت و منابع شهرت دارد و بر اساس حکم تاییدشده توسط هیات دولت جایگزین دکتر غلامرضا سلیمانی خواهد شد.
گفتنی است طبق ماده ۱۹ قانون تاسیس بیمه مرکزی و بیمه گری، رئیس کل بیمه مرکزی به پیشنهاد وزیر امور اقتصادی و دارایی و تصویب هیات وزیران منصوب می شود.

کد خبر: 16110

این را نیز بررسی کنید

سرمد

رکوردزنی جدید بیمه سرمد در تولید حق بیمه ۶ ماهه ۱۴۰۲

در جلسه هیات عامل شرکت بیمه سرمد، ضمن معرفی سرپرست معاونت بازاریابی و شبکه فروش …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *