حمید رضا نصیری نژاد – پایگاه خبری خرد و کلان
نتایج یک نظرسنجی نشان داد اگر چه ۵۶ درصد کسانی که برای دریافت خسارت به شرکت های بیمه مراجعه کرده اند، بیش از آن که «خوشحال» شوند، «ناراحت» شده اند، اما هنوز هم نیمی از آنها ترجیح می دهند، حداقل داشته خود را صرف خرید یک بیمه نامه کنند، تا خریدن یک پیتزا!
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری خرد و کلان، پیشتر در گزارش کوتاهی با عنوان «پیتزا یا بیمه نامه، مساله این است!» به این موضوع پرداختیم که این روزها تب و تاب «بیمه» در جامعه ما بسیار زیاد شده است. پخش سریال «پلاک ۱۳» با درون مایه بیمه و نیز انتشار پیاپی تیزرهای تلویزیونی مرتبط با سایت های فروش بیمه، بسامد این واژه را در میان عموم مردم بیشتر کرده است.
در چنین شرایطی با طراحی یک پرسشنامه ساده، در کنار چند سوال، از مخاطبان خود پرسیدیم «اگر ۲۰۰ هزار تومان پول داشته باشید، ترجیح می دهید یک بیمه نامه آتش سوزی بخرید یا یک پیتزا؟»
اکنون برآیند پاسخ ها نشان می دهد که یک نگاه بینابینی درباره خدمات بیمه گران به عموم مردم وجود دارد. گزاره هایی مانند پرداخت خسارت، انتخاب شرکت بیمه گر و چگونگی رسیدگی به شکایات بیمه گزاران، همچنان چالش برانگیزند و نیاز به تامل بیشتر دارند.
نتایج این نظرسنجی که با مشارکت ۱۱۳ نفر به دست آمده است را در ادامه مشاهده می کنید:
کد خبر: 16065