بیمه سینا با رشد کمسابقه درآمدها، از زیان انباشته فاصله گرفت و علاوه بر جبران رشدهای منفی گذشته، توانسته سود بسیار خوبی نشان دهد.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری خرد و کلان، صورتهای مالی سال مالی منتهی به پایان ۱۳۹۸ شرکت بیمه سینا از این حکایت دارد که این شرکت طی دوره مالی گذشته در شاخص حق بیمه صادره حدود ۵۸ درصد و در شاخص درآمد حق بیمه سهم نگهداری ۴۸ درصد رشد داشته است.
آنطور که رضا جعفری مدیرعامل این شرکت اعلام کرده است، رشد فروش این شرکت با رعایت اصول مدیریت ریسک و کاهش سهم بیمههای ثالث و درمان و رشد فروش بیمههای عمر محقق شده است.
داده های به دست آمده نشان میدهد، بیشترین رشد حق بیمه این شرکت در سال گذشته مربوط به بیمههای انرژی و پس از آن رشته هواپیما و کشتی بوده است و این وضعیت، تغییر هدفگذاری شرکت به سمت رشتههای تخصصی سودآور را نشان میدهد.
این روند باعث شده «وسین» در دوره ۱۲ ماهه منتهی به اسفند ۱۳۹۸ به ازای هر سهم ۶۰۷ ریال سود محقق کند. این در حالی است که در مدت مشابه سال قبل، بیمه سینا به ازای هر سهم ۲۴۳ ریال زیان شناسایی کرده بود.
آنطور که صورت های مالی شرکت نشان میدهد، بیمه سینا در سال گذشته رقمی بیش از ۹۱۰ میلیارد ریال سود خالص محقق کرده است که در مقایسه با زیان ۳۶۴ میلیارد ریالی سال قبل آن بسیار قابل توجه است.
گزارشها از بازار سهام نیز حکایت از این دارد که اقبال عمومی به سهم این شرکت افزایش پیدا کرده و قیمت آن نیز با رشد خوبی مواجه بوده است.
در حالی که قیمت سهام این شرکت در آخرین روز معاملاتی سال ۹۷ رقم یک هزار و ۳۳۷ ریال را نشان میداد، این عدد به تازگی از ۹ هزار و ۴۷۰ ریال هم عبور کرده است. با تغییرات رخ داده در حوزه درآمدها و جبران زیان انباشته، میتوان انتظار داشت این شرکت پس از سالها باقی ماندن در سطح توانگری دو، امسال به سطح توانگری یک ارتقا یابد.
بیمه سینا قصد دارد طبق برنامه استراتژیک خود تا پایان سال ۱۴۰۱ به سهم ۳ درصدی از بازار بیمه کشور برسد، در حالی که اطلاعات موجود نشان میدهد تا پایان سال گذشته، سهم بازار این شرکت از ۲٫۵ درصد فراتر رفته و با روند کنونی فروش، البته تحقق چنین هدفی بسیار نزدیک است.