دوشنبه , ۲۹ اسفند ۱۴۰۱

فروش کفش ملی با لوگوی نایک و آدیداس!

امروز در یک نمایشگاه، غرفه کفش ملی برپا شده بود که در آن کفش هایی با مارک غیر ایرانی دیده می شد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری خرد و کلان، در این نمایشگاه که در محل سالن اجلاس سران برپاست، غرفه کفش ملی برای نمایش کفش های تولیدی این کارخانه قدیمی بر پا شده است.

خبرنگار ما در محل غرفه مشاهده کرد که تعداد قابل توجهی از کفش های موجود در غرفه، مارک کفش های خارجی دارند. از مسئول غرفه پرسیده شد که چرا باید کفش تولید داخل با برند خارجی عرضه شود؟

پاسخ این بود که اولا بخش قابل توجهی از این کفش ها تولید داخل نیست! ثانیا اشکال وارد شده صحیح است و به مسئولان اعلام شده، اما فعلا سیاست کارخانه همین است.

بر اساس آنچه در این غرفه مشاهده شد، لوگوی «نایک» و «آدیداس» بر روی کفش ها حک شده است. قیمت این کفش ها حدود ۵۰ هزار تومان اعلام شد.

 

۲۰۱۶۰۸۰۹_۱۲۵۴۰۲

۲۰۱۶۰۸۰۹_۱۲۵۴۱۱

کد خبر: 4225

این را نیز بررسی کنید

روایت «پوراسکندری» از خسارت های جعلی در بیمه های آتش سوزی

شرکت بیمه تعاون مدتی است کمپینی را راه اندازی کرده که بر اساس آن، به …

یک دیدگاه

  1. چون سلیقه مشتری این تیپ و مدل رو میپسنده و اونها سالها پیش برند سازیو تبلیغات وسیع توام با عرضه با کیفیت مطلوب کردند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *