سه شنبه , ۲۵ دی ۱۴۰۳

تاکید معاونان و مدیران ستادی بیمه دانا بر افزایش تولید و وصول به موقع مطالبات

مسائل و مشکلات شعب منطقه ۷ بیمه دانا در جلسه ای مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش پایگاه خبری بانک و بیمه، در این جلسه که روز۲۳ دی ماه جاری با حضور مشاور مدیر عامل و معاون امور استان ها، معاون اداری و مالی، مدیران امور شعب و امورمالی، محاسب فنی بیمه های عمر و پس انداز، سرپرست و روسای شعب این منطقه در شعبه کرمانشاه برگزار شد، بر افزایش تولید، تحقق بودجه و وصول به موقع مطالبات تاکید شد.

از دیگر محورهای مورد بحث در این نشست که مورد تاکید معاونان و مدیران ستادی قرار گرفت، تقویت شبکه فروش و تلاش مضاعف شعب برای وصول مطالبات بود که توضیحات لازم درباره آن ارائه شد .

محاسب فنی بیمه های عمر و پس انداز نیز در خصوص شیوه انتقال پرتفوی سهم عمر و حوادث شرکت های تابعه وزارت نیرو به عمر تلفیقی توضیحاتی ارائه کرد و سپس سرپرست منطقه و روسای شعب نظرات خود را در باره مسایل موجود در حوزه پشتیبانی، اموال و اشخاص اعلام کردند .

بر اساس این گزارش همچنین نشست دیگری با حضور نمایندگان شعبه کرمانشاه و مدیران ارشد و ستادی و سرپرست منطقه ۷ در همین روز برگزار شد که نمایندگان مسایل و پیشنهادات خود را مطرح کردند .

کد خبر: 2451

این را نیز بررسی کنید

بیمه سینا

ارتباط مشتریان با بیمه سینا ۲۴ ساعته شد

سرپرست مدیریت امور مشتریان بیمه سینا از ۲۴ ساعته شدن فعالیت مرکز تماس این شرکت …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *