انتشار خبر افزایش وام مسکن گرچه خوشحال کننده بود، اما اطلاع رسانی درستی درباره آن انجام نشد.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری بانک و بیمه، آن طور که بانک مسکن اعلام کرده رقم وام مسکن در حالت جدید ۶۰ میلیون تومان است. با این حال خریدار می تواند تا سقف ۱۰ میلیون تومان وام جعاله نیز دریافت کند.
به طور کلی وام جعاله مربوط به تعمیرات ساختمان است و به صورت طبیعی خانه های نوساز نباید از این تسهیلات بهره مند شوند. با این حال ظاهرا بانک مسکن این وام را به همه خریداران خانه پرداخت می کند.
همین ابهام باعث شده که برخی رسانه ها در انتشار این خبر دچار دوگانگی شوند.
نمونه این اقدام در صفحه نخست دو روزنامه پرتیراژ امروز دیده می شود. تیتر روزنامه ایران این است: «وام ۶۰ میلیونی مسکن ار دی ماه». با این حال روزنامه همشهری همین خبر را این طور تیتر زده است: «وام ۷۰ میلیونی مسکن از هفته آینده».
در واقع یک مخاطب با خواندن تیترهای این دو روزنامه متوجه نمی شود که رقم دقیق وام مسکن چقدر است. شاید بهتر بود در این باره درست و دقیق اطلاع رسانی می شد.
کد خبر: 2051