یکشنبه , ۱۸ شهریور ۱۴۰۳

مدیرعامل بانک سپه: اقتصاد را با تعاون باید مردمی کنیم

مدیرعامل بانک سپه با اشاره به لزوم استفاده از ظرفیتهای تعاون در اقتصاد مقاومتی گفت: اقتصاد را باید مردمی کرد، راه آن، تعاونی کردن اقتصاد کشور است.

به گزارش پایگاه خبری بانک و بیمه، سیدکامل تقوی نژاد در همایش بررسی راهکارهای توسعه صادرات تعاونی ها با تشریح توان و پتانسیلهای بخش تعاون گفت: این بخش می تواند بسیاری از گره های اقتصادی کشور را بگشاید.

وی افزود: با توجه به نقش بخش تعاون در اقتصاد کشور و شرایط حاکم بر اقتصاد، باید بتوان از فرصتهای موجود و از توان این بخش در اقتصاد ملی بهره گرفت.

تقوی نژاد گفت: در دنیا ثابت شده تفکراتی که اقتصاد جهانی را اداره می کنند، با نابسامانیها و محدودیتهایی روبرو شده اند، در چنین شرایطی بخش تعاون می تواند این خلاء و ناکارآمدی اقتصادی را حل کند.

وی گفت: به نظر می رسد جز از طریق تقویت تعاون نتوانیم به سرمایه اجتماعی مناسب در اقتصاد دست یابیم.

مدیرعامل بانک سپه در بحث افزایش بهره وری در اقتصاد کشور، با اشاره به بحث واگذاری تصدیها از سوی دولت به بخش غیردولتی گفت: بررسی کلی در خصوص واگذاریهای دولت به بخش غیردولتی نشان می دهد موسسات و نهادهایی که از سوی دولت آزاد شده یا در اختیار شبه دولتی ها قرار گرفته اند، بخش عمده آنها نتوانسته اند کارآیی لازم و تحرک کافی برای رشد اقتصادی ایجاد کنند.

وی با تأکید بر ضرورت فراهم سازی راههای مناسب واگذاری بخشهایی از اقتصاد به مردم گفت: واگذاری بنگاهها از سوی بانکها مبتنی بر قانون الزامی است.
تقوی نژاد با اشاره به مشکلات پیش روی واگذاریها، به نقش تعاون در تحقق عدالت اقتصادی اشاره کرد و گفت: اگر از دیدگاه کمک به اقتصاد از ناحیه عدالت توجه کنیم باید تعاونیها را در این زمینه تقویت کرد. چرا که این تعاونیها هستند که عرصه سالم سازی برای ایجاد فرصتهای برابر را فراهم می کنند تا عدالت واقعی شکل گیرد.

وی افزود: چنانچه تعاونیها تقویت شوند قادر خواهند بود زمینه ایجاد اشتغال را فراهم کرده و در بخش تولید ایفای نقش کنند.

مدیرعامل بانک سپه گفت: ظرفیتهای موجود در اقتصاد تعاونی نشان می دهد که عمده بنگاههای کوچک و متوسط توانسته اند با تجمیع سرمایه های کوچک مشکلات بزرگی را در تولید و اشتغال حل کنند.

وی با بیان اینکه تعاون باید بتواند گروههای مختلف را در جهت توسعه انسانی پایدار هدایت کند، به بحث لزوم توجه به کالاهای کشاورزی و استفاده از توان بخش تعاون در کم کردن فاصله بین تولیدکننده و مصرف کننده اشاره کرد و گفت: تعاونیها باید با همگرایی در کنار هم یک زنجیره تشکیل داده و به گروههای بزرگ تبدیل شوند.

وی با بیان اینکه حدود ۴۰۰ هزار میلیارد تومان مانده تسهیلات سیستم بانکی کشور است گفت: با رفع موانع در این بخش باید، بخشی از این تسهیلات در اختیار بخش تعاون قرار گیرد.

تقوی نژاد با تأکید بر بانکداری خرد و لزوم توجه به اقتصاد خانواده و ضرورت یاری کردن بخش تعاون اظهارداشت: بخش تعاون باید بتواند در مقوله های نفت و گاز و پتروشیمی و فناوری اطلاعات به ایفای نقش بپردازد.

تقوی نژاد گفت: عدالت از منظر تعاون شدنی است. درمرحله واگذاریها و مشارکت دولت، تعاون باید رشد کند.

وی با تأکید بر لزوم حمایت از تعاون و در اولویت قرار گرفتن آن و نیز باور واقعی به تعاون و توان و پتانسیلهای آن از سوی ارکان تصمیم گیری کشور و نیز لزوم ایجاد فرهنگ تعاون گفت: علاوه بر اینها، بخش تعاون نیازمند استفاده از تکنولوژیها و روشهای جدید و به روزرسانی
امکانات خود متناسب با تحولات جهانی است.

مدیرعامل بانک سپه با اشاره به لزوم استفاده از ظرفیتهای تعاون در اقتصاد مقاومتی گفت: اقتصاد را باید مردمی کرد، راه آن ، تعاونی کردن اقتصاد کشور است.

وی با تأکید بر اینکه باید حجم مناسبی از فرصتهای صادرات در اختیار بخش تعاون قرار گیرد گفت: تعاون می تواند بسیاری از گره های اقتصادی را باز کند.

تقوی نژاد با اشاره به تدوین برنامه ششم گفت: در برنامه ششم اهداف بخش تعاون باید دست یافتنی تدوین و رشدی مناسب برای آن ترسیم شود.

وی افزایش سهم تعاون از اقتصاد را در گروی بهره گیری از مدیریت جهادی برشمرد.

مدیرعامل بانک سپه، یکی از راههای مهم تحقق اقتصاد مقاومتی را رشد و توسعه بخش تعاون و ایفای نقش بیشتر مردم در اقتصاد دانست.

کد خبر: 1890

این را نیز بررسی کنید

برپایی موکب های بانک ملی ایران در مسیر زائران اربعین

بانک ملی ایران در کنار ارائه خدمات بانکی به زائران اربعین در راستای مشارکت در …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *