جمعه , ۱۶ آذر ۱۴۰۳

اسکناس پاره‌ای که بانک به من انداخت!

همه ما تصور می‌کنیم پول‌های کهنه یا پاره را می‌توانیم به بانک‌ها بدهیم، اما این تصوری غلط است!

من نه به عنوان خبرنگار پایگاه خبری بانک و بیمه، بلکه به عنوان یک فرد عادی چند روز پیش برای پرداخت اقساط از خودپرداز یک بانک ۲۰۰ هزار تومان پول نقد گرفتم. پول را همان طور که از خودپرداز گرفته بودم به متصدی بانک دادم، اما او پس از شمارش پول‌ها یک اسکناس ۱۰ هزار تومانی به من برگرداند و گفت که این پول قابل قبول نیست. همان اسکناسی که عکسش را در این گزارش می‌بینید!

من به متصدی شعبه اعلام کردم که این پول را همین الان از خودپرداز بانک شما گرفته‌ام. با این حال او از پذیرفتن آن خودداری کرد.

او این را گفت که می‌توان اسکناس مخدوش را به یکی از شعب بانک‌ها دولتی برده و تعویض کنم، اما این کار من در هیچ کدام از بانک‌های دولتی نتیجه نداد و این اسکناس الان یک هفته است که در جیب من است!

پیش از این گفته می‌شد اسکناس‌هایی که یکی از اعداد روی آن پاره یا مخدوش شده باشد قابل قبول نیست‌، اما آن چه امروز مشاهده می‌شود این است که به طور کلی اسکناس‌های پاره شده نه در فروشگاه‌ها و نه حتی در بانک‌های دولتی پذیرفته نمی‌شوند.

آن طور که گفته شده، برای چاپ هر برگ اسکناس به طور متوسط ۱۰۰ تومان هزینه می‌شود، اما این اسکناس ۱۰ هزار تومانی پاره که اتفاقا من آن را از بانک گرفته‌ام، الان به اندازه ۱۰۰ تومان هم ارزش ندارد!

۱۰hezari

کد خبر: 1434

این را نیز بررسی کنید

عوارض دریافتی از حق بیمه شخص ثالث چگونه هزینه شد؟ + جدول

در قانون بودجه سال ۱۴۰۲ کل کشور، ردیفی تحت عنوان درآمد حاصل از اخذ عوارض …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *