بانک مرکزی طی یک ماه گذشته نرخ ۲۹۹۵ تومان را برای دلار رسمی تثبیت کرده است.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری بانک و بیمه، در حالی که طی دو سال گذشته نرخ دلار در بانک مرکزی پیوسته افزایشی بوده، این روند طی یک ماه گذشته متوقف شده است. نرخی که بانک مرکزی طی این مدت برای دلار تعیین کرده عددی در حوالی ۲۹۹۵ تومان است.
با این حال پیشنهاد شده نرخ دلار در بودجه سال آینده ۳۱۰۰ تومان باشد. شاید نظر دولت این است که تا زمان بررسی و تصویب لایحه بودجه سال ۱۳۹۵، نرخ دلار در محدوده کنونی باقی بماند.
در بودجه سال جاری نرخ دلار ۲۸۵۰ تومان در نظر گرفته شده بود، اما بانک مرکزی به این رقم پایبند نماند و تا کنون ۱۴۵ تومان بر آن افزوده است. از سوی دیگر هفته گذشته نرخ دلار در بازار آزاد چند بار از ۳۵۰۰ تومان هم عبور کرد. با این حال هم اکنون این عدد زیر ۳۴۰۰ تومان است.
با توجه به سیاست دولت برای کاهش نرخ تورم تا زیر ۱۵ درصد در سال جاری و نیز آغاز دوران پساتحریم، احتمالا نظر بانک مرکزی تک نرخی کردن دلار زیر ۳۰۰۰ تومان تا پایان سال جاری است.
کد خبر: 1409