هنوز زخم سیل سیجان خوب نشده که حادثه مسجد الحرام بار دیگر لزوم داشتن بیمهنامههای حوادث انفرادی را یادآوری کرد.
به گزاش خبرنگار پایگاه خبری بانک و بیمه، آن روز که دهیار سیجان با هزینه ۱۵ هزار تومان بیمهنامه آتش سوزی برای خانهها منطقه تحت مدیریتش میخرید، به روزی فکر میکرد که یک شرکت بیمه میتواند خسارت سنگین سیل را برای اهالی محل جبران کند. با این حال در آن حادثه عدهای بدون این که خانه خود را از دست بدهند، در اثر سیل یا فوت کردند و یا به شدت مجروح شدند.
در حادثه مسجد الحرام البته مشخص نشد که حجاج بیمه بودهاند یا نه. با این حال خسارتی که عربستان به کشته و مجروح شدگان این حادثه پرداخت خواهد کرد، بسیار بیشتر از دیه یک مرد مسلمان است، اما این کاری نیست که یک شرکت بیمه انجام داده باشد و به نظر میرسد از بودجه عمومی کشور پرداخت شده است.
به هر حال آنچه در این میان خودنمایی میکند، این است که چنین اتفاقای ممکن است هر لحظه در هر جای دنیا رخ بدهد. وقتی یک پروژه عمرانی بزرگ دولتی در حال اجراست، وقتی جمع زیادی از مردم در حرم امام رضا (ع) در حال زیارتاند، وقتی حجم زیادی خودرو در جاده چالوس تردد میکند و هنگامی که یک مسابقه بزرگ فوتبال در استادیوم آزادی در حال برگزاری است، ممکن است حوادث ناخوشایندی رخ بدهد.
گرچه ممکن است هر کدام از این مکانها به صورت موردی تحت پوشش یک شرکت بیمه باشند – کما اینکه زائران حرم امام رضا (ع) را شرکت بیمه میهن بیمه کرده است، اما واقعیت این است که خریدن یک بیمه حوادث انفرادی در چنین مواقعی میتواند بسیار کارساز باشد.
مردم میتوانند پیش از این که خود را در معرض چنین پیشامدهایی قرار بدهند، برای مدتی محدود بیمهنامه حوادث انفرادی تهیه کنند، چون معمولا در زمان بروز حوادث ناگهانی که جمع زیادی از افراد را تحت تاثیر قرار میدهد، هزینه سنگین ایجاد شده مانع از این میشود که دولت به سرعت حادثهدیدگان را تحت پوشش قرار دهد.
آن طور که گزارش شده هنوز حتی جنازه چند نفر از کشتهشدگان در حادثه سیل سیجان پیدا نشده است، چون دولت چندان اصراری برای رسیدگی سریع به این گونه حوادث ندارد، اما شرکتهای بیمه برای تبلیغ خودشان هم که شده، تلاش میکنند به سرعت خسارت حادثهدیدگان را پرداخت کنند.
کد خبر: 1319